شفاف به نقل از ۲۴آنلاین: بر اساس نظرسنجی جدید معلوم شده است که مردم این کشور اروپایی دوست دارند از اخبار دیگران مطلع باشند.
محققان
اجتماعی در گزارشی جنجالی اعلام کردهاند که در یافتههای خود به این
موضوع دست یافتهاند که شهروندان انگلیسی فضولترین مردم جهان هستند.
در
این گزارش که در سایت نیوزلیت منتشر شده است معلوم شده است که شهروندان
انگلیسی بیکارترین مردم جهان در کنار پنجره برای مراقبت از اوضاع و احوال
همسایههای خود هستند.
بر اساس نظرسنجی که از میان ۲ هزار نوجوان و
کودک انگلیسی صورت گرفته است معلوم شده است که بیشتر خانوادههای انگلیسی
در زمان رفت و آمد همسایههای خود آنها را زیر نظر میگیرند و سعی دارند
از مسائل خصوصی یکدیگر اطلاع کسب کنند.
در
این گزارش آورده شده است که خود خانوادههای انگلیسی اعتقاد دارند این عمل
آنها فضولی محسوب نمیشود بلکه فکر میکنند اطلاع از کارهای همسایهها به
امنیت محل زندگی آنها کمک میکند. انگلیسیها برای توجیه این کار خود
میگویند اطلاع از اخبار و اوضاع اطراف حق همه است و هیچ مانع قانونی ندارد
و تنها کنجکاوی است.
بعضی
از خانوادههای انگلیسی شرکت کننده در نظرسنجی فوق علت کنجکاوری درباره
اخبار همسایههای خود را به هیجان بیشتر مربوط میدانند و اعتقاد دارند
اطلاع از زندگی دیگران رنگ و بوی زندگی خودشان را تغییر میدهد و موجب
هیجان میشود.
شفاف به نقل از ۲۴آنلاین: بر اساس نظرسنجی جدید معلوم شده است که مردم این کشور اروپایی دوست دارند از اخبار دیگران مطلع باشند.
محققان
اجتماعی در گزارشی جنجالی اعلام کردهاند که در یافتههای خود به این
موضوع دست یافتهاند که شهروندان انگلیسی فضولترین مردم جهان هستند.
در
این گزارش که در سایت نیوزلیت منتشر شده است معلوم شده است که شهروندان
انگلیسی بیکارترین مردم جهان در کنار پنجره برای مراقبت از اوضاع و احوال
همسایههای خود هستند.
بر اساس نظرسنجی که از میان ۲ هزار نوجوان و
کودک انگلیسی صورت گرفته است معلوم شده است که بیشتر خانوادههای انگلیسی
در زمان رفت و آمد همسایههای خود آنها را زیر نظر میگیرند و سعی دارند
از مسائل خصوصی یکدیگر اطلاع کسب کنند.
در
این گزارش آورده شده است که خود خانوادههای انگلیسی اعتقاد دارند این عمل
آنها فضولی محسوب نمیشود بلکه فکر میکنند اطلاع از کارهای همسایهها به
امنیت محل زندگی آنها کمک میکند. انگلیسیها برای توجیه این کار خود
میگویند اطلاع از اخبار و اوضاع اطراف حق همه است و هیچ مانع قانونی ندارد
و تنها کنجکاوی است.
بعضی
از خانوادههای انگلیسی شرکت کننده در نظرسنجی فوق علت کنجکاوری درباره
اخبار همسایههای خود را به هیجان بیشتر مربوط میدانند و اعتقاد دارند
اطلاع از زندگی دیگران رنگ و بوی زندگی خودشان را تغییر میدهد و موجب
هیجان میشود.
ماءالشعیر و دانستنی هایی که قبلا نمی دانستید
بیشتر
کارخانههای تولید ماءالشعیر، از عصاره مالت به عنوان ماده اصلی و پایه
تولید محصولاتشان استفاده میکنند و اصلا بر اساس استاندارد، پایه تولید
ماءالشعیر باید همین عصاره مالت باشد. برخی از کارخانهها هم جوی کامل را
از بازار خریداری میکنند و از آن مالت میگیرند و در تهیه محصولاتشان از
مالتی که خودشان تولید کردهاند، استفاده میکنند. این کار از نظر طعم یا
کیفیت مشکلی برای محصول به وجود نمیآورد اما متاسفانه ما در استاندارد
خودمان یک بند مبنی بر اینکه ماءالشعیر از آب و شکر و مالت و... درست شود،
داشتیم و با استناد به همین قانون، برخی از کارخانههای آلمانی اقدام به
تهیه یک نوع فرمول جدید در ساخت ماءالشعیر کردند.
آیا برخی ماءالشعیرهای موجود در بازار از اسانس آبجو تولید میشوند؟
تعدادی از کارخانههای تولید ماءالشعیر در اروپا برای تهیه محصولاتشان اقدام به استفاده از اسانس آبجو به جای خود مالت، جو یا عصاره مالت، کردند. بنابراین، محصولی که به دست مصرفکننده میرسید، ماءالشعیری بر پایه عصاره مالت نبود و فقط اسانسی از آبجو بود که با آب و شکر مخلوط شده بود. در حال حاضر، برخی کارخانههای داخلی نیز همین کار را میکنند و محصولاتشان را به جای عصاره مالت با اسانس تولید میکنند.
شاید این سوال برایتان پیش بیاید که آیا چنین محصولاتی هم مانند ماءالشعیرهایی بر پایه عصاره مالت، خواص ماءالشعیر را دارند؟ پاسخ به این سوال، منفی است. چون ماءالشعیرهایی که از اسانس آبجو تهیه میشوند به هیچ عنوان خاصیت ماءالشعیرهایی با پایه عصاره مالت را ندارند. البته ما معمولا در تمام محصولات وارداتی خود با مشکلات این چنینی مواجه نیستیم. برخی برندهای خارجی، محصولات استانداردی را به بازار مصرف ما میرسانند و به همین دلیل نمیتوانیم برچسب اسانس بودن پایه تولید ماءالشعیرها را به تمام محصولات وارداتی بزنیم. چنین مشکلاتی، هم در برخی از برندهای داخلی و هم در برخی از برندهای خارجی رخ میدهند و نمیتوان تمام کارخانهها را در اینباره، مسوول و متهم دانست.
آیا میتوان ماءالشعیرهای اصل را تشخیص داد؟
شاید شما فکر کنید میتوانید بهسادگی و با خواندن برچسب مواد تشکیلدهنده، ماءالشعیری را که با اسانس تولید شده است از انواعی که با عصاره مالت تهیه شدهاند، تشخیص دهید و از خریدن آنها خودداری کنید اما متاسفانه باید بگویم که در این مورد، سخت در اشتباه هستید. به دلیل اینکه کارخانههایی که محصولاتشان را با اسانس تولید میکنند، در برچسب مواد تشکیل دهنده این نکته را درج نمیکنند و تشخیص اینکه برای تولید محصولی از اسانس استفاده شده یا مالت، فقط با آنالیز و آزمایش میسر است و این کار، کار افراد عادی نیست. البته این موضوع یکی دو سال است که در اداره استاندارد و اداره سلامت تغذیه مطرح شده و قرار است اقدامهایی برای معرفی محصولاتی با پایه مالت یا اسانس انجام شود تا مردم بتوانند هنگام خرید، گزینههای مناسبتری را انتخاب کنند.
آیا ماءالشعیرهای خارجی الکل دارند؟
سوال دیگری که ذهن بسیاری از افراد
را در مورد انواع ماءالشعیرهای خارجی به خود مشغول میکند، این است که آیا
امکان تشکیل الکل به مرور زمان در محصولات خارجی وجود دارد یا خیر؟ معمولا
میزان الکل در ماءالشعیرها باید صفر یا زیر نیم درصد باشد و ممکن است در
برخی از محصولات در اثر آلودگیهای ثانویه ناخواسته، الکل بالای نیم درصد
هم تولید شود اما همانطور که گفتم، این الکل در اثر آلودگیهای ثانویه
بهوجود میآید و کارخانههای بزرگ و معتبر خارجی که محصولاتشان را به کشور
ما وارد میکنند، معمولا چنین مشکلاتی را در تهیه و تولید ماءالشعیر
ندارند و نگرانیها در این مورد بیجا و بیمورد خواهد بود.
بد نیست بدانید که تا به حال روشهای گوناگونی برای تولید صنعتی ماءالشعیر ارائه شدهاند که از مهمترین آنها، روشهای الکلزدایی و تخمیر محدودشده است. در روش نخست، الکل پس از انجام تخمیر الکلی با شیوه تقطیر از بین میرود. این روش از مرسومترین شیوههای تولید صنعتی ماءالشعیر است. در روش تخمیر محدودشده، تخمیر انجام میشود ولی به دلایلی که ممکن است مربوط به نوع مخمر مورد استفاده و به کارگیری شرایط خاص در تولید باشد، الکل تولید نمیشود.
تخمیر، طعم مناسبتری را در مقایسه با روش دیگر، به وجود میآورد. روش اخیر، یعنی حذف تخمیر از فرایند تولید ماءالشعیر، روش رایج کنونی در کشور ماست. کشورهای صادرکننده ماءالشعیر به ایران چون از قوانین بدون الکل بودن خوراکیهای ما مطلع هستند، عملیات تخمیر در محصولاتشان را به گونهای انجام میدهند که تحت هیچ شرایطی، الکل بیشتر از نیم درصد در ماءالشعیرشان تولید نشود. جالب است بدانید برخی از افراد فکر میکنند طعم تلخ ماءالشعیر به دلیل وجود الکل در آن است و هرچه ماءالشعیر تلختر باشد، الکل آن هم بیشتر است، اما در واقع، طعم تلخ ماءالشعیر مربوط به ترکیبهای استخراج شده از رازک است و ربطی به الکل ندارد.
ماءالشعیری که ما در کشورمان میخوریم، اصلا آبجو نیست و در واقع یک نوشیدنی بر پایه مالت است اما چون ما در ایران نتوانستهایم اسم دیگری برای این محصول بگذاریم به آن ماءالشعیر میگوییم!
منبع: ایران فود نیوز
سوسیس از کلمه یونانی Salsus به معناى «نمک شور» گرفته شده است.کالباس kielbasa نیز در واقع نوعی سوسیس لهستانی است.
در ایران به تمام سوسیسهای حجیم که به طور معمول به صورت سرد مصرف میشوند کالباس گفته میشود.
تاریخچه تولید سوسیس
درباره تاریخچه تولید سوسیس اختلاف نظرهاى زیادى وجود دارد. عدهاى معتقدند سومرىها حدود ۳هزار سال قبل از میلاد مسیح نخستین تولیدکنندگان سوسیس بوده و چینىها ۵۸۹سال قبل از میلاد سوسیس را از گوشت بز و بره درست کردند. حتى در ادبیات یونان و نوشتههاى هومر هم اثرات وجود سوسیس دیده شده است.درطول تاریخ، رومیان علاقه عجیبى به مصرف این نوع غذا داشتهاند و همیشه در جشنهاى مذهبى خود از آن استفاده مىکردند. اما تعداد زیادى از مسیحیان با مصرف این نوع غذا مخالف بوده و حتى براى مدتى استفاده از سوسیس وکالباس را ممنوع اعلام کردند. دلیل این ممنوعیت استفاده از نوعى ماده کشنده در سوسیس براى به قتل رساندن افراد بوده است. در گذشته کالباسهایى با گوشتهاى تزیینى از ماده گاوهاى ۸تا ۹ سالهاى که دیگر قدرت زایمان نداشتند، گاوهاى پیر، سر گاوها، احشا شامل کبد، شش، گوشتهاى خرد و گاه ریزاستخوانهاى همراه برخى از این گوشتها به اضافه مواد نگهدارنده تولید میشد.
درحال حاضر در بازار ایران چهار نوع کنسرو تن ماهی عرضه شده است اگرچه برخی شرکتهای تولید کننده این کنسرو قصد دارند شکل ها متنوع تری از این کنسرو ارائه دهند اما تا به امروز این امر میسر نشده است.
1_ماهی تن در آب نمک:
ماهی تن در آب نمک محصولی است که علاوه بردارابودن پروتئین با قابلیت جذب بالا و اسیدهای چرب امگا3 فاقد روغن اضافه است . از این رو برای افردی که در برنامه غذایی روزانه خود باید چربی کمتری مصرف می کنند از جمله سالمندان ، بیماران با کلسترول خون بالا بیماران قلبی و کسانی که رژیم کاهش وزن دارند،محصول مناسبی محسوب می شود.
2_ماهی تن با فلفل طبیعی :
فلفل قرمز،ادویه ای مفید است که اگر در حد و اندازه استفاده شود، قادر به بالا بردن توان ایمنی بدن است؛ از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.حتی در مواردی در بیمارانی که از درد مفاصل شکایت دارند، نشانه هایی از بهبود درد پس از مصرف فلفل قرمز دیده شده است.
کنسرو ماهی تن با فلفل قرمز مناسب کسانی است که غذاهای تند را می پسندند.اما به دلیل وجود فلفل قرمز مصرف آن به خانومهای شیرده ،بیماران مبتلا به سردردهای میگرنی و کودکان توصیه نمی شود.
3_ماهی تن در روغن زیتون:
در تهیه این کنسرو ،از روغن زیتون استفاده شده است و به همین دلیل در کنار خواص ماهی، خواص روغن زیتون را نیز در خود دارد.
روغن زیتون غنی از اسیدهای چرب مفید امگا 6 است که در کنار اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی؛ همه اسیدهای چرب ضروری برای بدن را دارا است. مجموع این اسیدهای چرب باعث پیشگیری از بیماری های قلبی ،برخی از انواع سرطان ها و بهبود زخم معده می شود.تن ماهی در روغن زیتون یکی از سالم ترین غذاهایی است که به عنوان میان وعده برای کودکان به خصوص در زمان امتحانات و ورزشکارانی که نیاز به مصرف بالای پروتئین و انرژی دارند توصیه می شود.
البته لازم به ذکر است که درتهیه ماهی تن معمولی از روغن های معمولی مانند روغن آفتابگردان استفاده می شود.
4_ماهی تن در روغن:
ماهی تن در روغن، سنتی ترین نوع تن ماهی است .برای تهیه این محصول ،عملیات کنسروسازی را روی ماهی تن انجام می دهند و به جز افزودنی های مجاز،طعم دهنده دیگری به آن اضافه نمی شود.خواص و مضراتی که برای تن ماهی برشماردیم ،در این نوع تن ماهی به طور کامل وجود دارد .
شکلات
چاغ میکند و برای دندانها زیان دارد، اما در عین حال خطر ابتلا به
بیماریهای قلبی و مغزی را کاهش میدهد. این نتیجه تحقیقی درازمدت روی
۱۹هزار نفر است. اما این تاثیر خوب مستلزم یک نظم شخصی در مصرف شکلات نیز
هست.
شکلات تنها زمانی زیانآور است که به مقدار زیاد مصرف شود. اما
مصرف متناسب آن تاثیرات خوبی در بدن انسان دارد. شکلات تیرهرنگ فشار خون
را پایین میآورد. حتی خطر سکته قلبی و مغزی نیز از این طریق میتواند کاهش
یابد.
این نتیجه تحقیقی ۸ ساله توسط متخصصین تغذیه در آلمان است.
این تحقیق روی بیش از ۱۹ هزار نفر بین ۳۵ تا ۶۵ سال صورت گرفت. در این
پژوهش متخصصین مشاهده کردند که افرادی که روزانه ۵ / ۷ گرم شکلات مصرف کرده
بودند، فشار خون پایینتری از افرادی که تنها ۷ / ۱ گرم مصرف کرده بودند،
داشتند. احتمال سکته قلبی این افراد نیز تا ۳۹ درصد کاهش پیدا کرده بود.
به
گزارش دویچه وله، محققین در جریان این پژوهش، سبک زندگی و میزان مصرف
شکلات افراد مورد نظر را بررسی کردند. آنها این افراد را بر اساس میزان
مصرف شکلات در چهار گروه تقسیم بندی کردند. در طی ۸ سال ۱۶۶ مورد سکته قلبی
و ۱۳۶ مورد سکته مغزی مشاهده کردند. در این بین، احتمال سکته قلبی در
گروهی که مصرف شکلات بالایی داشتند نسبت به گروهی که زیاد شکلات مصرف نکرده
بودند، به میزان یک سوم و احتمال سکته مغزی به مقدار ۵۰ درصد کاهش پیدا
کرد.
هر چه کاکائو بیشتر سالمتر
این فواید شکلات از ماده
فلاوانول در دانههای کاکائو نشات میگیرد. این ماده باعث افزایش اکسید
نیتریک در خون شده و عملکرد رگهای خونی را بهبود میبخشد. فلاوانول که یک
گاز است، باعث آرامش سلولهای رگهای خونی میشود و رگهای خونی را باز
میکند. به این ترتیب فشار خون کاهش مییابد و از چسبناک بودنش جلوگیری
میشود. به همین دلیل کارشناسان معتقدند، شکلاتهای تیره رنگ به دلیل داشتن
آنتی اکسیدانها و کاکائوی بیشتر، بهتر از شکلاتهای شیری یا سفیدرنگ
میتوانند از بیماری قلبی جلوگیری کنند.
در کل میتوان گفت، تحقیقات
بسیاری نشان داده است که مصرف کاکائو با کاهش بیماریهای قلبی و سکته در
ارتباط است. اما محققین هشدار میدهند که نباید از چنین تحقیقاتی
نتیجهگیری اشتباه کرد. با توجه به این که هر گرم کاکائو ۵۰۰ کالری انرژی
دارد، به همین دلیل در مصرف این ماده خوراکی باید دقت شود تا باعث اضافه
وزن نشود. اما مصرف آن در چارچوب رژیم غذایی متعادل موثر است.
ماده کریستالی
سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که
اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند
بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی
مفید، درکارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.
چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن فایده ای برای بدن ندارد.
شکر یک ماده ی اعتیاد آور است
مهمترین دلا یلی که نشان می دهند شکر از هر سم، دارو و یا ماده ی مخدری خطرناک تر است، عبارتند از:
1- هنگامی که شکر را یک نوع ماده غذایی بدانیم و مقادیر زیادی از آن را مصرف کنیم.
2- از روزی که نوزاد متولد می شود و درغذای تکمیلی او شکر می ریزیم، اثرات مضر آن شروع می شود. حتی اگر مادر شکر مصرف کند، شیر او به این ماده آغشته می شود.
3- تقریباً 95 درصد افراد با درجات مختلفی به مصرف شکر معتاد هستند.
میزان مصرف شکر خیلی بالاست:
معیاری که نشان می دهد یک ماده برای بدن مفید یا مضر است، مقداری است که بدن از آن ماده استفاده می کند. مثالی را در این باره برای شما بیان می کنیم : همه ما می دانیم زهر مار زنگی، مار کبرا و سایر مارهای سمی در انسان کشنده است. سم بعضی از مارها کمتر از چند ثانیه انسان را می کشد. با این حال، از سم مار برای کارهای پزشکی استفاده می شود، البته در مقادیر کم.
با اینکه شکر برای هزاران سال در اطراف دنیا در مقادیر کم استفاده می شد، ولی ناشناخته بود و بخش کوچکی از برنامه غذایی تمدن های اولیه مثل مصر، یونان و روم را تشکیل می داد. با اینکه یونانی ها برای هر چیزی یک کلمه داشتند، هیچ لغتی برای شکر نداشتند. حتی در اروپای قرون وسطی ناشناخته بود و فقط به مقادیر خیلی کم برای طعم دادن به غذاهای سلطنتی مصرف می شد.
مضرات مصرف شکر:
شکر برای سلامتی بدن خیلی مضر است زیرا، یک ماده سمی برای بدن محسوب می شود.که در طولانی مدت، عوارض خود را نشان می دهد. در زیر به بیان مضرات مصرف شکر می پردازیم :
1- شکر نقش عمده ای در پوسیدگی دندان ها دارد.( ایجاد حفره در دندان، خونریزی لثه، تخریب استحکام استخوانی و از دست دادن دندان ها)
2- عامل اصلی دیابت است ( کاهش و افزایش قند خون)
3- در ایجاد بیمارهای قلبی، تصلب شرائین، بیماری های روحی، افسردگی، پیری، فشارخون بالا و سرطان نقش دارد.
4- باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی بدن مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تأثیر قرار می دهد.
5- باعث خستگی مزمن می شود.
6- باعث افراط در خوردن مواد غذایی در افرادی می شود که دچار پرخوری عصبی (بولیمیا) هستند.
7- افزایش علائم سندرم پیش از قاعدگی
8- افزایش فعالیت در 50 درصد کودکان
9- افزایش اضطراب و کج خلقی
10- علائم اضطراب و ترس را در خانم های حساس تشدید می کند
11- کاهش وزن را در افراد چاق مشکل می سازد زیرا با مصرف
زیاد قند، مقدار انسولین خون افزایش می یابد که این منجر به افزایش ذخیره
کربوهیدرات و چربی در بدن می شود.
منبع: ترجمه
فقط یه ایرانی میتونه وقتی میره مهمونی فوری از صاحبخانه بپرسه اینجا متری چند ؟
به نقل از عقاب نیوز: