پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

کاهو، خون را تصفیه می‌کند

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کاهو به لحاظ درمانی فوق‌العاده، سرشار از نمک‌های معدنی با خاصیت قلیایی است، به همین سبب خون را تصفیه می‌کند. 

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه اذربایجان شرقی، افزود: آب کاهو، خنک و شادابی بخش است و میزان فراوانی منیزیم در آب آن سبب تقویت بافت عضلانی، اعصاب و مغز می شود. 

وی تشریح کرد: استفاده از کاهو به علت داشتن املاح فراوان بخصوص منگنز و روی برای جلوگیری از ریزش و سفید شدن مو مفید است. 

نقشی ادامه داد: هر چه کاهو سبزتر باشد، ویتامین بیشتری دارد. 

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: برگ‌های بیرونی کاهو ارزش خوراکی بسیار دارد، زیرا این برگ‌ها بیشتر در معرض نور آفتاب قرار دارد و نسبت به برگ‌های داخلی حاوی ویتامین بیشتر است. 

وی اظهار کرد: سلولز موجود در کاهو حجم مواد داخل روده و حرکات روده را افزایش می‌دهد که این امر درمان یبوست را آسان می‌کند. 

نقشی تاکید کرد: کاهو موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون شده و آهن موجود در آن برای درمان کم خونی مفید است. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد