پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

دیابتی ها لوبیا چیتی بخورند


لوبیا انواع مختلفی دارد از جمله لوبیا چیتی، باقلا و... که بیش از ۷هزار سال پیش در پرو کشت می شد.سپس به آمریکای لاتین و شمال آمریکا، اروپا، آفریقا و آسیا راه پیدا کرد. از آن جا که لوبیا ماده پروتئینی ارزان به حساب می آید، در سراسر دنیا از آن استفاده می شود. به نقل از «ehow»، لوبیا سرشار از خواص زیادی است که در این مطلب به بخشی از آن اشاره می شود.

 

منبع غنی فیبر و کاهش دهنده کلسترول است.

 

میزان فیبر بالای آن از افزایش قند خون پس از صرف غذا پیشگیری می کند. بنابراین برای بیماران دیابتی مفید است.

 

آنتی اکسیدان، اسید فولیک، ویتامین B6 و منیزیم موجود در آن برای سلامت قلب مفید است وکلسیم موجود در آن، برای تقویت دندان و استخوان مفید است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد