پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

رفع سریع انجماد گوشت


رفع سریع انجماد گوشت باعث کاهش ارزش غذایی آن می شود.
برای اینکه ارزش تغذیه گوشت کاهش پیدا نکند 24 ساعت قبل از مصرف باید از محیط فریزر خارج و درمحیط یخچال قرارداده شود یعنی دمای گوشت را از منفی 18 درجه به صورت تدریجی به 4 درجه رساند.
در روش انجماد سرعت رشد میکروارگانیسم ها کاهش پیدا کرده و آبی که درماده غذایی وجود دارد و در اختیار باکتری قرارمی گیرد در زمان انجماد کاهش پیدا می کند و زمان نگهداری گوشت افزایش پیدا می کند.
گوشت را می توان دردمای منفی 18درجه به مدت یکسال نگهداری کرد و برای اینکه سلول های ماهیچه ای گوشت آسیب کمتری ببیند و ارزش تغذیه ای گوشت کاهش پیدا نکند بهتر است برای رفع انجماد آن به مدت 24ساعت گوشت را از فریزر خارج کرده و درمحیط یخچال قرارداده یعنی دمای گوشت را از منفی 18 درجه به 4 درجه برسانیم که برای پخت و پز آماده شود. دراین صورت ارزش غذایی آن کاهش پیدا نمی کند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد