رفع سریع انجماد گوشت باعث کاهش ارزش غذایی آن می شود.
برای
اینکه ارزش تغذیه گوشت کاهش پیدا نکند 24 ساعت قبل از مصرف باید از محیط
فریزر خارج و درمحیط یخچال قرارداده شود یعنی دمای گوشت را از منفی 18 درجه
به صورت تدریجی به 4 درجه رساند.
در روش انجماد سرعت رشد میکروارگانیسم
ها کاهش پیدا کرده و آبی که درماده غذایی وجود دارد و در اختیار باکتری
قرارمی گیرد در زمان انجماد کاهش پیدا می کند و زمان نگهداری گوشت افزایش
پیدا می کند.
گوشت را می توان دردمای منفی 18درجه به مدت یکسال نگهداری
کرد و برای اینکه سلول های ماهیچه ای گوشت آسیب کمتری ببیند و ارزش تغذیه
ای گوشت کاهش پیدا نکند بهتر است برای رفع انجماد آن به مدت 24ساعت گوشت را
از فریزر خارج کرده و درمحیط یخچال قرارداده یعنی دمای گوشت را از منفی 18
درجه به 4 درجه برسانیم که برای پخت و پز آماده شود. دراین صورت ارزش
غذایی آن کاهش پیدا نمی کند.