دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران گفت: مدارک علمی قطعی جهت غضروف
سازی با مصرف غذاهایی مانند کلهپاچه، قلم گوسفند و پای مرغ وجود ندارد.
سید
احمد رئیسالسادات در گفتوگو با فارس در توضیح مصرف غذاهای سنتی مانند
کلهپاچه، قلم، پاچه گوسفند و اندام (پا) مرغ اظهار داشت: برای مصرف این
مواد غذایی مستند علمی جهت غضروفسازی در بدن انسان وجود ندارد.
وی
افزود: البته شاید یک مقاله در زمان خاصی تأیید کند که چنین موادی
میتواند غضروفساز باشد ولی تا زمانی که مدارک مستند مهم و بسیاری
جمعآوری نشود این مسئله از جمله مصرف چنین غذاهایی برای غضروف سازی به
صورت مستندات علمی در نخواهد آمد.
رئیسالسادات خاطرنشان کرد:
البته مصرف چنین مواد غذایی برای غضروفسازی مضر نیست و برخلاف مصرف
گلوکازامین که میتواند به عنوان یک مصرف دارویی ضرر داشته باشد اینگونه
مواد غذایی در این زمینه ضرری ندارد.