پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

افزایش دما در تابستان، امنیت غذایی جهان را به خطر می اندازد


 محققان دانشگاه واشنگتن از خطراتی که افزایش دما در تابستان برای امنیت غذایی جهان به بار می آورد ابراز نگرانی کردند.



 محققان دانشگاهی در واشنگتن پس از بررسی تاثیراتی که افزایش دما در اثر انتشار گازهای گلخانه ای در خاک و تولید محصولات کشاورزی خواهد داشت، نسبت به کاهش تولید مواد غذایی در اثر افزایش دما در تابستان و به خطر افتادن امنیت غذایی جهان ابراز نگرانی کردند.
نتیجه تحقیقات تکمیلی این محققان نشان داد که احتمالاً در اقصی نقاط جهان طی فصل تابستان با نوسان شدید دمای هوا روبرو خواهیم بود و این مسئله در نواحی کلیدی تولید محصولات کشاورزی، به ویژه در اروپا و آمریکای شمالی و جنوبی که تولیدکننده مهم گندم به شمار می آیند، باعث بروز مشکلات شدیدی خواهد شد.
بر اساس تحقیقاتی که تاکنون به انجام رسیده است، تا پایان قرن جاری در اثر افزایش دمای زمین و البته در صورتیکه به همین منوال ادامه یابد، تا 40 درصد از تولید محصولاتی همچون برنج، ذرت و سویا در جهان از بین خواهد رفت.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد