رئیس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد غذایی وزارت بهداشت گفت: برای اطمینان از سلامت آجیل، باید مدتی آن را در دست نگه داشت و در صورتی که دست رنگی شد نباید آن را خریداری کرد زیرا نشان دهنده استفاده از رنگهای غیر مجاز است.
به گزارش پانا، مهندس سید رضا غلامی افزود: آجیلهایی که کرم زده باشد، نم یا رطوبت داشته باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمه هایی که به دست رنگ پس بدهند یا پسته هایی که بیش از حد قرمز باشند، از مصادیق آجیل های رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی هستند.
وی گفت: با وجود اینکه مصرف آجیلهای بسته بندی شده و دارای تمامی علائم تضمین کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است اما باید دانست خرید این نوع آجیل، تمامی ملاکهای یک خرید مناسب را داراست.