پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

گیاهان و ادویه جات


ادویه جات و گیاهان که با آنها اغلب غذاها و نوشیدنیها را طعم دار یا رنگی می کنند . این رشته از گیاهان مصرفی بصورت تازه و یاخشک شده قابل دسترسی هستند . بعضی از انواع نوع تازه آنها در طول سال قابل دسترسی هستند و بیشتر انواع خشک آنها در طول سال قابل دسترس هستند و اغلب بصورت خشک مورد استفاده قرار می گیرند باید مواظب غلظت طعم آن بود که نوع خشک غلظت بیشتری نسبت به نوع تازه دارد و نیاز دارند در هر صورت برای استفاده غذایی مقدار اندازه آن کاملاً با تجربه قبلی تنظیم شود .

برای بعضی ها خواص های مختلف دارویی شناخته شده و به بعضی ها خواص آنتی اکسیدانی نسبت می دهند .

 ü ریحان  - نعناع – فلفل

ü ترخون – سیر – زعفران

ü زردچوبه – شنبلیله – زنجبیل

ü فلفل – ساج (Sage )

ü دارچین – رزماری

ü جعفری – آویشن

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد