ادویه جات و گیاهان که با آنها اغلب غذاها و نوشیدنیها را طعم دار یا رنگی می کنند . این رشته از گیاهان مصرفی بصورت تازه و یاخشک شده قابل دسترسی هستند . بعضی از انواع نوع تازه آنها در طول سال قابل دسترسی هستند و بیشتر انواع خشک آنها در طول سال قابل دسترس هستند و اغلب بصورت خشک مورد استفاده قرار می گیرند باید مواظب غلظت طعم آن بود که نوع خشک غلظت بیشتری نسبت به نوع تازه دارد و نیاز دارند در هر صورت برای استفاده غذایی مقدار اندازه آن کاملاً با تجربه قبلی تنظیم شود . برای بعضی ها خواص های مختلف دارویی شناخته شده و به بعضی ها خواص آنتی اکسیدانی نسبت می دهند . ü ریحان - نعناع – فلفل ü ترخون – سیر – زعفران ü زردچوبه – شنبلیله – زنجبیل ü فلفل – ساج (Sage ) ü دارچین – رزماری ü جعفری – آویشن