پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

پنیر : ( Cheesse )


پنیر غذایی که بیشتر از شیر گاو – شیر گوسفند – ساخته می شود و بهر حال از موجودات دیگری نظیر شیربوفالو پنیر ساخته می شود . پنیر به 4 درجه اصلی بر اساس نوع بافت و طول مدت ساخت نیز تقسیم بندی می شود .

ü پنیرهای نرم : شامل پنیر خامه ای - کوتاژ – پنیر تازه .

ü پنیرهای نیمه نرم : که به پنیرهای تازه ای که مدت ساخت آنها چند هفته ای بیش نیست.

ü پنیرهای سخت : مثل پنیر چدار – سویس- که از مدت زمان ساخت آن چندین ماه بگذرد .

ü پنیرهای خیلی سخت : که بصورت رنده شده مورد استفاده قرار می گیرند و از مدت  ساخت آنها 9 ماه بالاتر است .

 طعم پنیرها :

ü بر اساس نوع شیری که مورد استفاده قرار می گیرد که طبق فصول سال و نوع شیر طعم متفاوتی دارند .

ü شیرهای بهاره و تابستان اغلب شیرین و غنی هستند ( بعلت دسترسی علوفه تازه و تنوع  مصرف گیاهی که در این فصل وجود دارد ) .

ü فرآورده های زمستانی که اضافه شده بعمل می آیند که از مایع ماست حاوی باکتری مفید ساخته می شود و طعم و مزه خاصی را پیدا می کنند. مانند : پنیر آبی ( Blue Cheese    ) یک نمونه از شیرهای ( Cuturul) است .

ü پنیرهای پروسس شده :

این پنیرها به روش مصنوعی پروسس می شود . مثل پنییر مازارلا (Mazzarella) که پنیری مثل خمیر فشرده می شود و یا بصورت قالب گرد تولید می گردد .

 زمان ذخیره سازی انواع پنیرها :

ü پنیرهای نرم برای مدت چندین روز دوام دارد .

ü پنیرهای نیمه نرم به مدت 2 هفته دوام دارند .

ü پنیرهای سخت بمدت 4 هفته دوام دارند .

ü پنیرهای خیلی سخت دارای طول نگهداری زیادتر است ( اگر در یخچال نگهداری شود طول عمرش افزایش می یابد ) .

پنیرها باید همیشه در یخچال نگهداری شوند و خوب پیچیده شوند ( بوسیله فویل یا پوشش های پلاستیکی دیگر که بستگی به نوع پنیر دارد).

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد