یک متخصص گوارش با اشاره به افزایش بروز کبد چرب در کودکان گفت: متاسفانه مصرف فست فودها و غذاهای پرکالری از عوامل بروز این بیماری هستند. دکتر آخوندی با بیان اینکه پیشرفته شدن بیماری کبد چرب در مواردی خطرناک است، گفت: احتمال ابتلا به این بیماری در افرادی که دارای بیماری دیابت هستند و قند آنها کنترل نمیشود، وجود دارد. دکتر آخوندی اظهار کرد: بیماری کبد چرب به دو نوع کبد چرب ساده و کبد چرب همراه با التهاب تقسیم میشود که کبد چرب شامل سه درجه است و افرادی که مبتلا به کبد چرب درجه سه همراه با التهاب باشند، ممکن است بعد از مدتی دچار سیروز کبدی شوند که یک بیماری پیشرفته کبدی است. وی ادامه داد: در کشورهای غربی شایعترین مشکل کبدی، بیماری کبد چرب است. وی با بیان اینکه بیماری کبد چرب علامت خاصی ندارد مگر در مواردی که کبد بزرگ شود، گفت: این بیماری معمولا در افراد چاق بیشتر دیده میشود. دکتر آخوندی خاطرنشان کرد: در مواردی که کبد چرب همراه با افزایش آنزیمهای کبدی باشد به مشکلات پیشرفته کبدی منجر میشود و احتمال خطرناک بودن آن زیاد است و احتمال نیاز بیمار به پیوند وجود دارد. این متخصص گوارش در پایان توصیه کرد: غذاهای ناسالم یکی از عوامل بروز بیماری کبد چرب است بنابراین سعی کنید از مصرف غذاهای پرکالری، شیرینی جات و غذاهای چرب پرهیز کنید چرا که وقتی کالری زیاد وارد بدن شود بصورت چربی در کبد ذخیره میشود. . .