پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

پاورپوینت کاربرد ازن در نگهداری مواد غذایی


صنایع غذایی در پی ترکیبات موثرتر جهت حفظ ایمنی محصولات غذایی است. طراحی یک سیستم شوینده وضدعفونی کننده موثر مهمترین مساله برای کارخانجات غذایی است. استعمال ازن مزایای زیادی برای صنایع غذایی دارد که ازمیان آنها می توان به بهداشت سطحی غذا ،پاکیزه ساختن تجهیزات کارخانه های غذایی، استفاده مجدد ازفاضلاب، تیمار وکاهشBOD وCOD پس ماند کارخانجات غذایی اشاره کرد. تاثیرات باکتری کشی ازن بر انواع گسترده ای از ارگانیزمها از جمله باکتریهای گرم مثبت وگرم منفی و نیز هاگها وسلولهای روینده به اثبات رسیده است. اگرچه این گازبه علت تجزیه سریع هیچ آثاری برجای نمی گذارد اما می بایست درمواجهه با آن محدودیت اعمال کرد.


برای دانلود مطلب اینجا را کلیک کنید



   

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد