یک کارشناس تغذیه: مصرف سیب، در پیشگیری از بروز سرطان روده بزرگ و کولون موثراست
به گزارش ایمنا یوسف نقیایی کارشناس تغذیه دفتر یزد اذعان داشت: هر واحد سیب، یک عدد سیب متوسط تعریف میشود که خوردن ۲ تا ۴ واحد از هر میوهای، روزانه توصیه میشود. وی با اشاره به این که سیب دارای انواع مختلف از جمله سیب قرمز، سبز و گلاب است، گفت: هر نوع از این سیبها خواص غذایی منحصر به فردی دارند. این کارشناس تغذیه با اشاره به این که هر۱۰۰ گرم سیب به طور متوسط ۴۰ تا ۶۰ کیلوکالری انرژی دارد، تصریح کرد: هر یک صد گرم سیب دارای ۹ میلیگرم فسفر، ویتامین c و مقدار قابل توجهی فیبر خوراکی است که عمدهترین فیبر آن پکتین است که از فیبرهای قابل هضم میباشد. وی گفت: وجود فیبر در سیب موجب میشود که دستگاه گوارش با سرعت بیشتری حرکت کرده و از بروز بیماری یبوست پیشگیری کند. همچنین مانع از بروز سرطانهای روده بزرگ، مثل سرطان کولون میشود. وی با تاکید بر این که بیشترین فیبر موجود در سیب در قسمت پوست آن قرار دارد، توصیه کرد: در صورت رعایت اصول بهداشتی و شستشوی مناسب میوه، حتیالامکان با پوست مصرف شود. نقیایی اظهار داشت: از دیگر مزایای پوست سیب، وجود ویتامین گروه B است که متاسفانه با جدا کردن پوست آن ویتامینها را از این میوه از دست میدهیم. وی افزود: سیب به لحاظ دارا بودن رنگ زرد حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است که از پیش ساز ویتامین A و تا حدودی تامین کننده ویتامین A در بدن است. این کارشناس تغذیه در پایان یادآور شد: میوه سیب حاوی ویتامین K است که ضد انعقاد خون است.