غذای نیم سوخته و سوخته (کباب و جوجه کباب سوخته، نان سوخته، ته دیگ سوخته، پیاز داغ سوخته و سیب زمینی سرخ کرده سوخته) را مصرف نکنید.
به منظور پیشگیری از بروز سرطان غذاها را به شکل سالم تهیه، نگهداری و مصرف کنید و غذاهای فاسد شدنی را در یخچال نگهداری کنید.
برای حفظ خواص ویتامین های موجود در میوه ها و سبزی ها، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.روش های صحیح پخت مثل بخارپز، آب پز و پختن ملایم را جایگزین سرخ کردن عمیق، سوزاندن وپخت طولانی مدت، نمایید.
از انواع لبنیات کم چرب و کم نمک (شیر، ماست و پنیر کم چرب و دوغ کم نمک) استفاده کرده و از طرفی مصرف غذاهای چرب به ویژه با منشا حیوانی را محدود کنید.از روغن های گیاهی در حد کم و به مقدار نیاز روزانه استفاده کنید و از سوزاندن روغن ها جلوگیری کنید.مصرف غذاهای پرنمک و نمک سفره را محدود کنید متذکرشد: مقدار نمک را در تهیه غذا کاهش داده و در عوض از انواع ادویه ها و چاشنی های گیاهی برای طعم دار کردن غذاها استفاده کنید.
کاهش مصرف قند و شکر تصفیه شده به منظور پیشیگیری از بروز سرطان گفت: مصرف غذاهای آماده و کنسرو شده را کاهش دهید.