پژوهشگران آمریکایی دانشگاه استانفورد در تحقیقات پزشکی جدید خود دریافتند که مصرف فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماریهای ریوی را تا حد زیادی بالا میبرد.
به گزارش فارس، پژوهشگران 42 هزار و 915 مصرفکننده فرآوردههای گوشتی را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند خطر ابتلا به بیماریهای مختلف ریوی در مصرفکنندگان روزانه این فرآوردهها 5/2 برابر بیشتر از کسانی است که بندرت آنها را مصرف میکنند.
به گفته کارشناسان، ترکیبات موجود در برخی فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس، همچنین موجب بروز بیماریهایی نظیر فشارخون و پوکی استخوان میشود.
این کارشناسان گفتند: در اغلب فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مواد مغذی همچون پروتئین خالص وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات، نیترات، نمک و چربی که برای سلامت بدن مضر است به وفور یافت میشود.