پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

خطر اضافه کردن طعم دهنده ها در سنین زیر یک سال برای شیرخوار


بیشتر طعم دهنده ها و ادویه جات در سنین زیر یک سال برای شیرخوار مشکل آفرین هستند.

به گزارش پدیده و به نقل از وب دا، دکتر احمدرضا فرسار متخصص کودکان ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: هر چه قدر طعم دهنده ها و ادویه ها دیرتر به غذای کودک اضافه شود بهتر است زیرا اگر بچه ها با این طعم و مزه ها آشنا شوند دیگر هر غذایی را نمی خورند و از همین جا است که ذائقه بچه شکل می گیرد.

وی افزود: گاهی بعضی اطرافیان انگشت خود را به خورشت می زنند و به دهان کودک می گذارند همین کار به ظاهر کم امنیت باعث می شود که کودک ذائقه اش کم کم شکل بگیرد و دیگر غذای بی طعم و مزه خودش را نخورد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: لازم نیست به غذای کودک نمک، شکر یا ادویه اضافه شود برای طعم دار کردن غذای کودک می توان کمی آب لیمو ترش به آن اضافه کرد.

دکتر فرسار به مادران توصیه کرد: غذای کودک را سالم تهیه کنند یعنی برای تهیه آن از مواد غذایی مختلف و خیلی زیاد استفاده نکنند تا اگر حساسیتی در کودک دیده شد متوجه شوند که مربوط به کدام غذا است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد