پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

رد و پای اسامی عجیب و غریب در منوی رستوران‌ها

این روزها در منوی رستوران‌های مختلف شهر با اسامی مختلفی روبرو می‌شویم که گاه باید برای تلفظ آنها از خدمتکار کمک بگیریم.



به گزارش خبرنگار برنا، این روزها در منوی رستوران‌های مختلف شهر با اسامی مختلفی روبرو می‌شویم که گاه باید برای تلفظ آنها از خدمتکار کمک بگیریم و یا برای اطلاع از محتویات آنها با توضیحات چند خطی مقابل اسامی آنها در منوها سر و کله بزنیم.


«فیستا گریل،مرغ  تونالدو، پاستا آلا کاربونار، کالا ماریس سوخاری، ماتن بریانی، سیزلر، فاهیتا استیک، سالاد میمونزا با سس مخصوص،فوسیلی و ...» از واژه هایی هستند که در تبلغات‌ رستوران‌هایی با عناوین سطح قیمت بالا و بسیار بالا و غذای بین المللی به کار می‌روند.


گفتنی است بنا بر مشاهدات عینی خبرنگار برنا در یکی از رستوران‌های شمال شهر  تهران و در یک تشابه اسمی که ممکن است کاملا غیر اتفاقی باشد!نام یکی از غذاها با نام «تریاکی برگر» ذکر شده و یکی از مواد تشکیل دهنده آن سس مخصوص تریاکی و پنیر! عنوان شده است.


آشنا شدن با اسامی مختلف غذاها که گاهی کاملا سلیقه ای و ابداعی  توسط رستوران‌دارها است این سوال به نظر می رسد که این اسامی برای جذب مخاطب است و یا راهی برای اخذ هزینه های بیشتر؟

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد