هیچ نوع غذایی به تنهایی نمی تواند خطر سرطان را کاهش دهد اما ترکیب درست غذاها می تواند موثر باشد با ترکیبی از حداقل دو سوم مواد گیاهی و یک سوم پروتئین حیوانی در غذاهای خود تعادل ایجاد کنید. از مصرف زیاد شکر صرف نظر کنید؛ اگر چه شکر به طور مستقیم سرطان زا نمی باشد اما تاثیر غذاهایی را که از بدن در برابر سرطان محافظت می کنند از بین می برد. مصرف شکر باعث افزایش کالری و در نتیجه اضافه وزن و چاقی مفرط می شود. وزن اضافه خطر سرطان را افزایش می دهد. به مصرف مکمل های غذایی متکی نباشید:ویتامین ها در صورت طبیعی بودن بدن را در برابر سرطان محافظت می کنند. کارشناسان مصرف مواد غذایی مغذی ضدسرطان مانند میوه مغزدار، میوه و سبزی های برگ دار سبز را توصیه می کنند.