آنتی اکسیدان موجود در فلفل سبز میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان را کاهش دهد.
به گزارش پدیده و به نقل از وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: فلفل سبز منبع غنی آنتی اکسیدان است و گنجاندن آن در وعدههای غذایی اثرات مثبتی به همراه دارد.
دکتر رضا امانی افزود: آنتی اکسیدانها دارای اثر ضدپیری هستند و آسیب به سلولها و مولکول DNA را کاهش میدهند. فلفل سبز دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم و فلاونوئیدهای ارزشمندی مانند "کاپسایسین" است. فلانوئیدها به عنوان عوامل آنتی اکسیدانی در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان نقش دارند.
دکتر امانی تاکید کرد: با وجود خواص فلفل سبز، مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری آرتریت رماتوئید (رماتیسم) توصیه نمیشود و این افراد بهتر است مصرف انواع فلفلها را محدود کنند.