پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

مصرف ماهی خطر پلیپ‌های روده بزرگ را کاهش می‌دهد


در یک آزمایش جدید معلوم شد زنانی که در هفته حدود سه نوبت ماهی مصرف می کنند کمتر دچار پلیپ های روده بزرگ می شوند. 


به گزارش ایسنا،  این پلیپ ها قابلیت آن را دارند که در شرایط مساعد به سرطان تبدیل شوند و بررسی ها نشان می دهد زنانی که کمتر ماهی می خورند بیشتر با خطر ابتلا به این پلیپ ها مواجه هستند. این یافته حاصل مطالعه روی بیش از 5000 شرکت کننده است و مشروح آن در مجله آمریکایی تغذیه بالینی گزارش شده است. 


متخصصان آمریکایی در این آزمایش تاکید کردند هرچند مطالعه اخیر ثابت نمی کند که غذاهای دریایی لزوما محافظ بدن در برابر پلیپ ها هستند اما آزمایشات اولیه روی حیوانات نشان داده است اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی می توانند خطر بروز سرطان روده بزرگ و راست روده را کاهش دهند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد