پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

مصرف سبزیجات و میوه جات خطر سکته مغزی را تا 17درصد کاهش می دهد

  

مصرف سبزیجات و میوه جات به ویژه در خانم ها خطر سکته قلبی عروقی و مغزی را تا 17درصد کاهش می دهد.

به گزارش وب دا، فوق تخصص جراحی قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان ضمن بیان این مطلب گفت: مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدن ها (ویتامین ث) سبب کاهش خطر سکته با مهار  واکنش های التهابی می شود.

دکتر محمدصادق پورعباسی افزود: واکنش های التهابی منجر به التهاب و آسیب به عروق خونی و تصلب شرایین می شود.

به گفته وی، آنتی اکسیدان ها ( ویتامین ث و E  و  (C، کاروتنوئیدها (ویتامین (A  و فلاوونوئیدها (آنتی اکسیدان های قوی در غذاهای گیاهی از جمله چای و هویج)، واکنش های التهابی را مهار می کند.

دکتر پورعباسی گفت: آنتی اکسیدان ها سبب بهبود عملکرد رگ های خونی و مانع از ایجاد لخته خون و افزایش فشار خون می شود.

وی افزود: مطالعات نشان داده مصرف میوه و سبزیجات در افراد به ویژه در خانم ها خطر سکته مغزی را تا 17درصد کاهش می دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد