پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

چاقی به یک نگرانی رو به رشد در سنین پایین مبدل شده است

اضافه وزن و چاقی منجر به بیماری های مزمن متعددی از قبیل دیابت، بیماری عروق کرونری قلب،  تعداد زیادی از سرطان ها و مشکلات سیستم اسکلتی و عضلانی می شود.



به گزارش پدیده و به نقل از وب دا، دکتر مریم ابوالحسنی، ضمن بیان این مطلب افزود: چاقی به یک نگرانی رو به رشد در سنین پایین مبدل شده است و در حال حاضر در حدود 14 تا 18% از کودکان و نوجوانان به عنوان افرادی با شاخص های اضافه وزن شناخته شده اند.

وی در ادامه افزود: نتایج به دست آمده از برآوردهای اخیر بیانگر رشد این بیماری در کلیه سنین است به طوری که بیشتر از 66درصد از بزرگسالان افراد دارای اضافه وزن ( BMI بیشتر از25) هستند، 32درصد به عنوان چاق ( BMI بیشتر از 30 ) و همچنین 5 درصد هم به عنوان افراد دارای چاقی مرضی (BMI بیشتر از 40) در نظر گرفته می شوند

 این متخصص پزشکی ورزشی تصریح کرد: اضافه وزن و چاقی علاوه بر این که منجر به بیماری های مزمن متعددی می شود، بدیهی است که این مشکلات هزینه های زیادی را به سیستم های بهداشتی و درمانی خانواده و جامعه تحمیل می کند.

 دکتر ابوالحسنی تاکید کرد: مدیریت وزن بستگی به تعادل انرژی در بدن دارد و تحت تاثیر انرژی دریافتی و انرژی مصرفی بدن قرار می گیرد. برای کاهش وزن در فردی که دارای اضافه وزن بوده و یا چاق  است،  مصرف انرژی باید بیشتر از دریافت آن باشد.

 وی کاهش وزن معادل 5 تا 10 درصد را از نظر ایجاد سلامت در فرد را حائز اهمیت دانست و افزود: فوائد آن در مدت نگهداری و حفظ توازون اصولی، به همراه یا بدون شرکت در فعالیت فیزیکی، با احتمال بیشتری ادامه خواهد داشت.

 دکتر ابوالحسنی با بیان اینکه حفظ کاهش وزن به دست آمده نیز یک چالش در این مسیر است، افزود: با توجه به اینکه به طور میانگین حدود 33 تا 50 درصد از وزن کاهش یافته اولیه در فرد و طی یک سال بعد از خاتمه برنامه درمان بازخواهد گشت، دقت در ثابت نگهداشتن وزن بدن را خصوصا در این محدوده زمانی مهم و اساسی خواند.

 وی تصریح کرد: ترکیبی از کاهش متعادل دریافت انرژی همراه با افزایش سطوح کافی و مناسب از فعالیت فیزیکی برای به حداکثر رساندن کاهش وزن، در افراد دارای اضافه وزن و یا چاق ضروری بوده  و به نظر می رسد که نقش فعالیتهای  فیزیکی برای ایجاد و ادامه کاهش بارز در وزن و پیشگیری از برگشت دوباره وزن مهم و اساسی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد