سیر ریز ریز شده را ۱۰ دقیقه قبل از آماده شدن غذا، در غذای خود بریزید تا قدرت مبارزه با سرطان را در بدن خود افزایش دهید.
به گزارش پدیده و به نقل از وب دا، کارشناس موادغذایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به موادغذایی ضدسرطان اظهارداشت: هویج دارای “بتاکاروتن” زیادی است و برای جلوگیری از سرطان های ریه، دهان، حلق، معده، روده، کیسه صفرا ، پروستات و سینه بسیار مفید است البته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
محمدرضا زارع افزود: مطالعات نشان داده که خانواده پیازها، از قبیل، سیر، موسیر و تره فرنگی، در افراد سالم سلول های سرطان زا را از بین می برند و در بیماران سرطانی، رشد این سلول ها را کُند می کنند و البته اثر سیر از همه بیشتر است به طور کلی، سیر خطر سرطان های معده، روده بزرگ، مری و سینه را کم می کند.
زارع ادامه داد: آناناس نیز دارای آنتی اکسیدان و ویتامین C است. این میوه، بدن را در برابر سرطان های ریه و سینه حفظ می کند.
وی با اشاره به سیب به عنوان یک آنتی اکسیدان عنوان داشت: این میوه علاوه بر دارابودن آنتی اکسیدان، دارای ماده ای به نام “quercetin” است. این ماده خطر سرطان ریه و رشد سلول های سرطان پروستات را کم می کند.
این کارشناس با بیان این مطلب که پرتقال نیز در کاهش میزان ابتلا به سرطان موثر است تصریح کرد: پرتقال منبع غنی ویتامین C است. تحقیقات نشان داده است که، این میوه اثر ضد سرطانی نیز دارد. پرتقال، از سرطان معده و ریه جلوگیری می کند.