X
تبلیغات
نماشا
رایتل

آندروید در خطر هک شدن

محمد نوید نوبری 2 شهریور 1393 - ساعت 23:33 چاپ مطلب - بازدید

شرکت امنیت شبکه “پالوآلتو نت‌وورک” اعلام کرد: خطرات امنیتی در حافظه داخلی مورد استفاده نرم افزارهای دستگاههای مبتنی بر اندروید وجود دارد. تقریبا تمام(۹۴ درصد) نرم افزارهای محبوب اندرویدی در خطر هستند.

در منطقه خاورمیانه و آفریقا ۵۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار کاربر موبایل وجود دارد که برآورد می‌شود تهدید امنیتی بیش از ۱۷۸ میلیون دستگاه گوشی موبایل در این منطقه را تهدید می‌کند.

این خطر شامل نقص حافظه داخلی گوشی اندرویدی است که یک محل حفاظت شده برای اطلاعات شخصی کاربر نظیر رمزها و نامهای کاربری است. این شرکت هشدار داد که با وجود این خطر امنیتی ممکن است هر کسی بتواند اطلاعات حساس کاربران را برباید و هیچ گونه ارتقای امنیتی نمی‌تواند از کاربر حفاظت کند.

پالوآلتو در بیانیه‌ای افزود: یک مهاجم سایبری ممکن است بتواند با استفاده از قابلیت احیا یا بک آپ موسوم به “پل اشکال زدایی اندروید” اطلاعات حساس بیشتر نرم افزارها در یک دستگاه اندرویدی را مورد سرقت قرار دهد. بیشتر ارتقاهای امنیتی اضافه شده توسط گوگل برای جلوگیری از این نوع حملات قابل دور زدن هستند.

این شرکت افزود: هر کاربری که از دستگاههای مبتنی بر اندروید نسخه ۴.۰ استفاده می‌کند (حدود ۸۵ درصد دستگاهها از این نسخه اندروید استفاده می‌کنند) در خطر آسیب پذیری قرار دارند.

این در حالی است که یک مهاجم سایبری برای استفاده از سیستم بک آپ باید به گوشی دسترسی داشته باشد یا روی کامپیوتری که دستگاه بوسیله USB به آن وصل شده، کنترل داشته باشد.

این شرکت افزود: بیش از ۹۴ درصد نرم افزارهای محبوب اندروید شامل ایمیلهای از قبل نصب شده و مرورگرهای اینترنت از سیستم بک آپ استفاده می‌کنند که به این معنی این است که کاربران آنها آسیب پذیر هستند.

بسیاری از نرم افزارهای اندروید رمزهای کاربران را در قالب عبارات مشخص در حافظه داخلی اندروید ذخیره می‌کنند که به معنی این است که تقریبا تمام ایمیل کلاینت‌های محبوب نیز آسیب پذیر هستند.

برای کاهش این خطر کاربران باید در قسمت تنظیمات، گزینه‌های برنامه نویس در صورت عدم نیاز اشکال زدایی USB را غیرفعال کنند.

 

 منبع: دنیای فناوری اطلاعات

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد