پدیده

مجله اینترنتی

پدیده

مجله اینترنتی

به چه شیری جوش شیرین می زنند؟


اغلب شیرهای فله ای بدون مجوز موجود در بازار چون استانداردهای آزمایشگاهی یک شیر باکیفیت را ندارد از طریق کارخانجات پذیرفته نمی شود بنابراین تولیدکننده، شیر غیراستاندارد را که اغلب در شرایط نامساعد و غیربهداشتی نگهداری شده و بار میکروبی بالایی دارد، به صورت شخصی وارد بازار می کند. این شیرها چون معمولا با میکروب ها، ترش (اسیدی) و فاسد شده ، وقتی مصرف کننده آن را بجوشاند بدون شک دو فاز و لخته می شود و در اصطلاح می برد. در نتیجه تولیدکننده غیرمتعهد از جوش شیرین که قلیایی است استفاده کرده و از این طریق حالت اسیدی و ترش شیر را خنثی می کند. بر این اساس شیر فاسد و مسمومیت زا در حین حرارت دلمه نمی شود، ولی چون میکروب های بیماریزای آن هنوز فعال است گریبان مصرف کننده را می گیرد و او را بشدت مسموم می کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد